Workshops, presentaties en speed-advies!

Op maandagmiddag 19 februari zal Cultuur+Ondernemen een speciale presentatie (aanvang 11.00 uur) verzorgen over wat Cultuur+Ondernemen kan betekenen voor artiesten en organisatoren van culturele evenementen.


Speedadvies van Cultuur+Ondernemen
Tijdens het speed-advies krijg je de mogelijkheid om aan de Cultuur+Ondernemen adviseurs je vraag te stellen op het gebied van cultureel ondernemerschap. Bijvoorbeeld iets waar je tegenaan loopt, iets wat je beter wilt aanpakken, een doelgroep die je wilt bereiken, een opleidingswens, een financieringsvraagstuk, etc. Het advies duurt ongeveer 15 minuten per persoon.

De speed-adviezen vinden plaats tussen 11.30 en 13.00 uur.

 

De speed-adviezen zijn bedoeld voor bezoekende festivals, culturele instellingen en deelnemende artiesten aan STRTFSTVL Showcase 2018. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Snel aanmelden met een heldere formulering van je vraag vergroot je kans op een speed-advies!

Naam organisatie*

Soort organisatie

Contactpersoon*

Vraag op het gebied van
cultureel ondernemerschap

Plaats*

Land

Email*

Website

*Verplichte velden


 

 

 

Over Cultuur+Ondernemen

Cultuur+Ondernemen ondersteunt culturele organisaties en zelfstandig werkende kunstenaars en creatieven die meer rendement willen halen uit hun ondernemerschap. Zodoende draagt zij bij aan een sterke en onafhankelijke cultuursector. Dat doet zij door middel van overdracht van expertise en het ontwikkelen van nieuwe vormen van cultuurfinanciering. Tevens heeft Cultuur+Ondernemen de ‘Governance Code Cultuur’ ontwikkeld.

www.cultuur-ondernemen.nl