Koop hier je tickets voor STRTFSTVL Showcase 2020


Méér dan honderd optredens in twee dagen. Dát is STRTFSTVL Showcase 2020!

Ben je festivalboeker, eventmanager of op een andere manier professioneel betrokken bij de organisatie van evenementen? Dan kun je hier je Pro-Ticket bestellen.

Op maandag 17 februari presenteren we iets nieuws! STRTFSTVL VIPS is een speciaal programma voor organisatoren van zakelijke evenementen Een bijzondere show met verrassende acts geschikt voor de zakelijke markt.
Inspirerende sprekers die hun expertise met je delen:
Bas Veldkamp van Event Inspiration vertelt hoe een act bijdraagt aan de totaalbeleving van een eventconcept. Marc van Laere geeft een kleurrijke bloemlezing over hoe het achter de schermen werkt bij een spectaculaire act. Yondi Schmidt van Sustenius vertelt over het groener maken van evenementen.
Tijdens de verzorgde lunch heb je gelegenheid om te netwerken met je collega opdrachtgevers. Tevens kun je kennis maken met de artiesten. Bijvoorbeeld om een op maat gemaakte act te bedenken voor je aankomende event.

Na afloop beleven we samen de première van Aira Vertical Wall Dance die buiten vanaf het dak van DeFabrique een spectaculaire muurdans gaan uitvoeren.

Programma:

Ontvangst: 10.30 uur

Presentaties: 11.00 uur

Showprogramma: 12.oo uur

Lunch: 13.00 uur

Rondleiding op STRTFSTVL Showcase: 14.00 uur

Aira Vertical Wall Dance: 15.00 uur

Aanmelden voor STRTFSTVL VIPS kan op deze pagina.