Locatie STRTFSTVL

DeFabrique is tijdens STRTFSTVL Showcase dé plek waar (straat)artiesten, jongleurs, acrobaten en virtuoze muzikanten zich presenteren aan een publiek van impresario's, festivalprogrammeurs, eventmanagers en andere professionals. De unieke combinatie van veel optredens en een (beperkte) beursvloer waar aanbieders en artiesten potentiële klanten kunnen ontmoeten maakt STRTFSTVL Showcase een evenement dat je niet wilt missen!


zuiderstrandtheater

DeFabrique

DeFabrique is de locatie in Midden nederland voor uw congres, beurs of bedrijfsfeest. Met 25 zalen met standaard audiovisuele middelen, 200 m2 tot 10.000 m2 beursvloer en diverse industriële feestlocaties biedt de oude mengvoederfabriek ruimte aan evenementen van 50 tot 3.500 gasten.
De karakteristieke sfeer van DeFabrique vormt het decor voor uw evenement. De moderne faciliteiten staan garant voor een kwalitatieve bijeenkomst.
Het team van DeFabrique bestaat uitervaren professionals die de mogelijkheden van de locatie kennen. DeFabrique is ervaren, gastgericht en flexibel. Dit vormt al jaren de basis van succesvolle evenementen.
DeFabrique ondersteunt met originele catering het thema van uw evenement. we laten ons hierbij graag inspireren door onze robuuste locatie.

Certificering met het green key keurmerk maakt van DeFabrique dé partner voor evenementen met een duurzaam thema. wij helpen u graag om uw evenement een duurzaam karakter mee te geven.

DeFabrique is gevestigd op de rand van Utrecht en Maarssen, vlakbij de A2 en NS station Maarssen. DeFabrique beschikt over 700 gratis parkeerplaatsen en uitbreiding tot 1.500 plaatsen in de directe omgeving.

 

DeFabrique | Westkanaaldijk 7 | 3542 DA Utrecht T 030 240 40 21 | info@defabrique.nl | www.defabrique.nl